Status

Varit in skötet i en vecka nu.. hunnit med att göra allt (obligatoriska liseberg osv osv) förutom att träffa jackans polers typ.. skygga jävlar..  Och vissa har tom visat sig vara otrevliga.. PFF ;)

ajja drar till Turkland imorrn.. blir fett...

Saknar er malmö!

Honey Im home!

Då var man i sköttlaborg! Ensammen och övergiven, fuck jag måste skaffa mig vänner här och det snabbt! haha..

Jahapp, ne då får man la leka hemmafru och diska och handla käk istället.. TJINGELING!


Hejdå...

Skåne, familj, vänner och katter.. Hej götet, man och Turkland.. kanske en och en annan.. göteborgare. BE NICE!

LÄSKIGT, SPÄNNANDE OCH SNART.. fuck me vad jag är nervös, varför är jag nervös det är ju "bara" Daniel.



OOOHHHH, ge mig lugnande.. jag tror fan att jag har en variant av resefeber.


JOUPPS

Nu ska jag bara jobbai en jävla dag till och sen drar jag till skettlaborg och leka livsnjutare på hög nivå.

Blir många mysiga promenixisar i ny miljö, En turklandsresa, massa pussar och svettiga nätter i en 90 säng... .. . .. .. (kommer bli najs att sova på lö hotell haha) , får vakna upp bredvid den fagraste grabb jag vet i fucking 2½ vecka, ny dialekt, leka sambo igen, kunna springa runt naken när jag vill, partaja lite i skötet med hoppas jag, käka TONVIS med gubbar, ja och en och en annan man med kanske.. Jordmän, ooo o trilla galet:ar.. Och den obligatoriska visiten på lissegeeeerg WOHO nu jävlar ska daniel få känna av sin åksjuka på en helt annan nivå :)

Partade sjukt hårt igår, först fotfoll, sen älsklings KB och till sist lö swortzenklubbski, vi klev ut från byggnaden runt halv sju på morgonen något slitna och sjukt vingliga.. Det hela slutade med att vi fortsatte att dansa och lyssna på musik på gatan, jag och Nicke dansade lite vals, testade hur det hade varit att sova på marken?! och annart spännande som man då kände ett stort behov av att uppleva... hrm.. Tänka sihg att alla är äldre  än 25 och dom fortsätter fortfarande så.. PFF... dagens ungdom ;)

Nä nu ska jag SAGLA kudde, alla som inte är från skåne kan ju fundera på vad det betyder.. det och "spåga" och "rama".. jag vill leka språkpolis..


Fuck the world, lets have semester och vänta otåligt på att boken ska vända blad.. CIAAOOO...


FUCK VAD JAG ÄR GLAD IGEN.. :P


Semester pengar..

Efter att ha varit skyldig staten 4500 svenska pengar så fick jag iaf lite glada besked på pengafronten, jag får några tusen mer än vad jag trodde i semesterersättning..

Öppnade på jobb idag, lagom spännande att jobba i 10 timmar faktiskt men skönt att komma hem inna halv nio på kvällen. big woho.

Fan vad jag är gammal egentligen, jag föddes på en onsdag för 7 959 dagar sedan...jag är snart 8 000 dagar gammal och inte fan är jag nå klokare..

Om en vecka ligger jag i min kärastes säng och räknar får i 2½ vecka. Läskigt va? ..

Fuzzböll på löda, kusins "lilla" dotters student på fredag, slappa satan på söndag, packa och tvätta på måndag, jobba på tisdag och sen en sväng till skötet... Fett fett, ha en great summer fölket...

låt the lapps tala


Hon måste helt enkelt hata blommor

Mamma jobbar på ett dagis, eller hon är förskolelärare och delägare faktiskt! MUCHO viktigt!

Ja och om man jobbar med barn så får man ibland uppleva en del helt underbara kommentarer och handlingar utöver blöjbyten, spyor och snoriga fingrar och överläppar .. (iiihhuucchh, jag kommer aldrig jobba med barn o gamla.. dom luktar kiss båda grupperna)

Som en liten pojke i ena barngruppen som hade plockat massor av blommor i sin "keepa" till en av flickorna i samma barngrupp för han var så kär i henne som man kan bli när man är 4 år.
När flickan får dessa blommorna slänger hon bara iväg kepsen och går därifrån.
Senare när dom var ute och gick sin dagliga promenad genom trygga lilla Vellinge så säger han till min mamma.. Du gunsan, Emma måste verkligen hata blommor..

varför kan man inte alltid ha så enkel och felfri tolkning på livet..

Om man raggar på en grabb och han dissar och man berättar det för närmst sörjande dagen efter..
"Jag försökte fånga en grabb igår men jag tror inte han gillar blondiner för han bara skrattade och gick"

Daniel gick inte snabbt nog det är därför han har fastnat med mig.. MOAHAHA.

Snart vecka 25, 26, 27 och 29... LÄNGTAR.


RSS 2.0