sista..

Sista gången man jobbade och gick till möllan direkt efter.. FAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA ER...

Nina hade glömt att det var sista gången ... inte SISTA men sista spontana..


SAKNAR REDAN.. !!! Snälla kom och besök mig ofta!

ÖL PÅ MÖLL IMORRN

Vet inte hur många av mina polers som läser denna bloggen men eftersom att jag ska flytta till göteborg nu i helgen och inte har så mkt tid för att träffa alla eftersom jag jobbar varje dag denna veckan SÅÅÅÅ... sänder jag ut en efterlysning.. (remember min mobil är död så ring till de andra lekledarna för att boka tid osv osv)

Möllan imorgon! var och när vettifan men ... ja jag slutar runt 19-20 någon gång..


MÖLLAN, ÖL, TORSDAG.. !! be there!

Det är fan lönsamt att bli äldre..

På söndag  beger jag och mina katter oss västerut.. Vi tänkte flytta till göteborg. Förr rann dagarna förbi som vatten men du är det mer trögflytande och seeega.. typ som tjära.. eller kanske tom glas. (glas är faktiskt en riktigt trögflytande vätska)
SNÄLLA KAN INTE NÅGON JOBBA FÖR MIG PÅ SÖNDAG.. jag måste verkligen hinna packa lite :/

Min katt åt upp (nina är mycket arg) den enda laddaren i huset som fungerar till min mobil så nu är jag helt  utan telefon eftersom batteriet själkvlart inte överlever i mer än en dag så flitigt som jag tjötar i den.  NEHEPP. Så det får la bli att köpa en ny laddare innan jobb imorgon då antar jag. om dom ens fortfarande säljer så gamla laddare.. FUCK

IAF, min födelsedag är nu historia. Jag har påbörjat mitt 23:e år.. Familjen tykon var här och grattade mig. fick massa presentkort på IKEA och en platttååång och.. prinsess ljushållare av något slag.. Tjusiga. tack familj.


HUR I HELVETE SKA JAG VAKNA IMORGON.. nu har jag ingen väckarklocka.. Kan ju inte somna.. kommer att försova mig annars.. FAn fan fan fan fan fan fan fan.. sa jag fan?!..  Nu är Nina riktigt arg på den ena lilla älsklingen!!


Det är han den högra som är boven!!

Nu 22..

Jaha då blir tjejen 22 idag.. GRATTIS TILL MIG tihi :P

Sov..

SOV NU DUMMA LILLA FLICKA, du kan väl försöka att vara pigg trpts att du är leig imorgon.. inte sova bort hela dagen.. Nanna.. blunda...

OH, ibland ogillar jag kaffe och mitt dåliga omdömme.


Och eftersom jag är så svår..

på mobilen this days så tackar jag "GangSta T *Tihii*" som fan för dom sjukt välbehövda födelsedagspresenterna! :)

Jag har fan en chans att bli någerlunda snygg nu, spraytan till fejan, solpuder, elisabet arden dofter och mascara, krämer till ansiktet och ögonen, någon super kräm som får en att förvandlas till en puma över natten, en stoor rouge borste och en fin sminkväska. Ja där var säkert mer men vem kan minnas allt det på en och samma gång? Jag är faktiskt mänsklig! :)

Ska förmodligen gå på lägenhets visning med fröken imorgon, min sista lediga dag från norres... Sen är det slut.. Ja efter att jag jobbat resterande dagar av veckan då :) Jag och veteranen H invigde den nya tjejen som ska ta min plats idag, vilken tur för mitt samvete att hon var ordentligt duktig! hon är redan bättre än mig för tusan..

Det roliga är att jag och daniel redan börjat att käfta lite med varandra om vad vi ska ha för färger i hans, vår lägenhet..  Vad vi ska ha för möbler.. om han ska få behålla sin stationära dator eller inte.. haha.. :) (DOM ÄR FULA, SJUKT FULA.. bärbart is the shit.. ) Hur kommer detta sluta.. han kommer försöka kväva mig när jag sover tror jag...

(snygga övergångar jag hade idag)

Bröllopet i helgen var vackert :)

Bruden och brudgummen var det iaf! :) BILDS ON LÖ WAY


 Bor och jag lekte smarta med föräldrarnas brills!
 Lite suddig, men ni förstår tanken iaf!
  Its raining.. ris!?
 Men vad gör det?!
 Min sysling förför sin brud med stil!
 jag och mor tar en välkänd ego-bild
Söta syskon, eller?
 Fina blommor till en vacker brud
 MMMM, kaka!
 Familjen tykon, we are mongolojds!
 Nu är flickorna trötta i fötterna :)

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! All lycka till er...


 


Nu ett jobb rikare

klockan halv åtta på morgonen den första september påbörjar jag min nya tjänst UPPE I GÖTEBORG! :)
änsålänge är det bara 35 timmar i veckan men fan det blir pengar det med! :P

GOCH.... :P

det löser sig..

Ride me like a pony

****** säger:

har du hört vad hästen hette som vann silver?

-"Ninja"- EnAnnanFemma.blogg.se säger:

berätta

****** säger:
tror minsann det var Ninja
-"Ninja"- EnAnnanFemma.blogg.se säger:

vann jag?

-"Ninja"- EnAnnanFemma.blogg.se säger:

HAHAH

-"Ninja"- EnAnnanFemma.blogg.se säger:

jag läste inte riktigt ordentligt tidigare tror jag bestämt!

****** säger:

Nu ska du få höra vad han säger om dej:

****** säger:

- Jag har njutit varje sekund som jag har fått rida Ninja på banan den här veckan.

****** säger:

silver, grattis



Välriktad..

Jag har alltid trott att jag är en hårdhudad jävel.En sån som inte gråter för det lilla, en sån som kan ta en tillrättavisning eller kritik med en grace, inte analysera det så jävligt och kanske tom tycka att det ibland varit välriktat. 
Men verkligheten är att det är sånt som kan få mig att gråta och tvivla på HELA min existens istället för de småsaker som det egentligen handlat om.
Helt plötsligt är jag rätt värdelös, jag blir ful och ordentligt korkad bara sådär VIPPS, lika fort som Nils polare blir liten när han pillar på spiken och säger tjilevippen.
Komplimanger och beröm blir värda lika mycket som smutsen under mina skor oavsett vem det är ifrån och det tar lång lång tid att bygga upp nytt mod igen.


Det är nog därför jag är så jävla käftig mot dem jag verkligen gillar, för kritik från dem är direkt dödligt för en sån som jag.

Dags för mig att växa upp och inse att det är mänskligt att fela och ingen är perfekt.

Dags för mig att inse att jag ska bry mig om va de som står mig nära tycker och känner inte allt annat jävla blä-hä i min omgåvning.
Dags att vakna, dags att inte bryta ner mig själv.. För det är jag som gör det.. Ingen annan.
Det är för fan välriktat.. lär mig det.

Läxa till imorgon, det är välriktat och bra menat. Iaf från dem man älskar.. Dom vill bara mitt bästa.

OH, måste alla komme med det nu, kan ingen bara vara lite spontan och vild i tanken som jag.. som M, som många andra som bara lett stort som fan och grattat..

eller är jag naiv, korkad och förhastad på riktigt?


Nya vägar

Att komma vandrande. Bara komma gående på vägen med håret nonchalant bakåtkastat och någonting mystiskt och lekfullt i blicken. Kanske med en väska hängandes från sin axel med det allra nödvändigaste i, kanske tomhänt garanterat en cigg i handen eh man går där i alla fall. Känner salt vind mot kroppen och grus under fötterna. Det blåser mycket för att det är ett öppet landskap och ingenstans finns något skydd. Men nu är det dags för nya vägar.




Nu åker jag till jobb

Sovit som en liten gris, jag tror att ajg äntligen fått in tekniken att somna tidigt och vakna och vara pigg och utvilad tidigt på morgonen WOHO..

Ska jobba idag, sen vara ledig i två dagar varav en utav dagarna så ska jag befinna mig på ett bröllop.. ett bröllop mellan min kära nästkusin (samma sak som sysling men på skånska) Andreas och hans fru.. Therese? FÖRLÅT men ajg har träffat henne en gång...  Ska bli kul att träffa allt och alla iaf :)

Imorgon blir det svullande med therese antagligen eftersom jag snart flyr landet.. läskigt..

JOBB

En av oss har varit utomlands i år...



Och det är inte hon som är brun, HAHA...

Nytt folk

Hade en massa intervjuer på jobb idag, jag smög runt som den Ninjan jag är och såg dömmane på de unga kantdidaterna.. Undrar varför chefens fruga alltid vill anställa unga blonda tjejer..? IAF det ska nog bli bra.

Nu har jag varit snorig och hängig i snart en vecka, om jag står bakom dig och hostar så kommer du per automatik tro att jag är 85+,  men jag känner mig äldre. Det får gärna släppa nu faktistk orkar inte vara en slöis länge till, fördelen 'r att jag sover gott om nätterna och vaknar tidigt pga syrebristen so uppstår under natten då jag envisas med att ligga på rygg och SNARKA SOM EN GRIS. Hoppas att jag slutat med det med inna jag flyttar till herrn min, han behöver sin skönhets sömn.

GE MIG JOBB FÖR BÖVELEN, ska det vara så svårt?!

En Ninja på 22 år söker jobb som en vältränad apa egentligen kunde ha utfört billigare OCh bättre men pga diverse lagar så krävs det en lätt IQ befriad typ istället. Ninjan kan räkna till 10 utan svårigheter och moppa golv... (hon han även le på beställniong och fnittra som en kåt fjortonåring)

Jobbet ska finnas i göteborg, PEACE

Det borde finnas massor av jobb till mig...

Nu får det vara nog..

Bye bye norres, sista augusti rymmer jag till drömmarnas stad. Eller iaf en stad som jag drömmer om...


spackla, dutta... klicka!

Internt YO

Snygga bilder hrm..

 Jag stal en hatt!, bland annat
 Jag vilade på ett bord
 Vi var ganska så glada
Vi kramades framför en snopp
 Daniel är sådära sexig som bara han kan vara
 Här någong gång slutar jag att minnas vad mer som skedde den kvällen..

I helgen var vi i göteborg...

Och vi är då therese från jobb och jag, vi var hos daniel..

I helgen gick jag på två intervjuer
I helgen var jag kanonfull x 90000 TVÅ gånger!!!! 
I helgen såg vi på backyard babies och takida, dom var ju bra..
I helgen bet jag folk och stal pengar och ljög haha
I helgen träffade jag mer nytt folk än vad jag någonsin gjort
I helgen åt jag inte hemmalagad mat en endaste gång
I helgen spenderade jag allt för mycket pengar
I helgen klickade vi som fan


MM.... Här, nästa inlägg får innehålla lite bilder ist..


typiskt min "otur"


Jag blev erbjuden ett jobb i Malmö idag, var ganska sugen på att tacka ja tills jag insåg att.. Shit nej lilla Ninja, du ska ju flytta till göteborg.. Inte tacka ja till jobb i skåne då. dumt dumt..

Varför kan ingen bara säga "men jag är chef där i göteborg, ja precis där du vill jobba ja.. föresten lilla söta Nina, vill du inte jobba för mig? SNÄLLA"

Och så ska jag säga.. Ja okej om jag får 500 kr i timmen, om jag slipper att jobba innan 12:00 och efter 16:00... Jag jobbar bara helger då jag själv känner för det, jag slipper att ha dumma obligatoriska kläder, ni ska ge mig ett gymkort och betala min framtida kirurgiska ingrepp... mm. mm. mm. + att jag ska få ha rast när jag vill.. och om jag känner för att ta några tusen ur kassan en gång i veckan MINST så att jag kan få shoppa så ska inten ifrågasätta det.

Mannen då ska sucka lite, titta på mig och säga" OKEJ. Men bara om du vill luncha med mig  en gång i veckan och berätta om ditt roliga liv".

Då är det min tur att sucka, och svara.. OKEJ. En gång i månaden men då ska du fan fixa en lägenhet till mig i centrala göteborg!

detta ska vi sen deala på och sippa vidare på våra drinkar.. (han ska såklart vara så gay man kan bli, gay och bitter)


Varför kan det inte vara så?!

JAHAPP

Ninjan ringde ett fruktansvärt nervöst samtal till lilla Anja. (hon med den lediga tjänsten i Göteborg)

Ninjan ska på intervju! COOL

Konsten att söka jobb

Jag gör allt med världens engagemang och inlevelse, det första dygnet.. timmen eller whatever tills jag tröttnar med andra ord.

Jag sökte tre jobb första dagen, fick ett svar, svarade själv sen dog det.. NEHEPP
Och dom andra två ville inte ens vara artga och svara..

Sen dog det frör mig, jag orkar inte söka fler jobb. Jag är den Slöaste jag känner.

Men idag, idag ska jag ringa på ett jobb.. men jag har ju jobb redan så man är inte så motiverad. jag har ett jobb i fel stad bara. det är där problemet ligger. MEN JAG SKA RINGA, lovar.

AJA, ska till Lund och shoppa bröllopskläder med mor min nu. Eller iaf duscha, käka frukost, klä mig, klippa katternas klor, sminka mig, vänta på att mamma ska sluta jobba, ringa till Anja (hon med den lediga tjänsten ööö) och sen när mamma kommit ska vi vänta på pappa och bilen.. SEN ska vi till Lund.

SNART ÄR DET TORSDAG :) På torsdag blir det att titta på backyard babies och takida i sköttlabörg :) Jag och Tess lämnar malmö typ.. kvart i 8 på morgonen.. (som om att jag kommer ha vaknat då haha) Sen blir det vilt party med rockeliten och sen däcka hos Jackan..  MEN FÖRST middag med tjejsen hos tess

NEJ, vad var det nu jag skulle göra.. duscha katterna?


En ninja i ett nötskal vs en ängel

-"Ninja"- säger:
Ho ho, hon ser lite band campig ut, neeerd :P
********* säger:

jag tyckte hon va söt på den bilden han skickade till mig.. inte sett nån annan...

-"Ninja"- säger:

jaja

-"Ninja"- säger:

du ska alltid sabba min lycka

-"Ninja"- säger:

måste träffa tes så vi kan häckla folk utan att få skuldkänslor!....


Till mannen som förser mig med kläder och glass

efter en halvtimmes tjatande och DUSSINTALS med sms så har han lyckats. 

Mannen som enbart klär sig i Ed hardy kläder, mannen som ger mig ed hardy kläder. Mannen som alltid är sugen på glass och låter mig övningsköra olagligt i sin FULA JÄVLA SKETNA VOLVO haha.. Jimmy, the man the myth the legend.

Hoppas att du hittar dig en blondin med stora pattar och liten hjärna och det snart! Om någon förtjänar det så är det du!

OCH JAG SAKNAR HELHJÄRTAT VÅRA SLAGSMÅL, som ajg alltid förlorade såklart men men, det var kul.. (kunde du inte låtit mig vinna en enda gång? det är det killar ska göra..låta oss tro att vi vinner ibland)

Snällare, större, tryggare man är svår att hitta..



AROMAT KRYDD KÄRLEK TILL DIG!

Är du nöjd nu din stora gnälliga bebis?!

NÄSTA!

Favoritcafé: Det blir alltid Espresso House av någon anlednig, så tillgänglig.
Favorittidning: Ehm..
Bästa saken som händer i vinter: Hångel i en lägnehet i göteborg.
Favoritplagg i garderoben just nu: Den lila jackan
Längd: 1 meter och 67+ centimeter
Vanligaste färgen på mina kläder: Jeansig, svart.
I höst kommer jag att gå klädd i: Mina baggy jeans as usual I guess
Men absolut inte i: Leopard suit
Mig själv med tre ord: Ilsk, sprallig och klok
Jag tränar: Nje, men min man har sagt att jag borde göra det...  . .
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Stirrig och drömmandes.
Är det nåt du absolut inte äter: Syltad ingefära
Kläder just nu: Baggy jeans, brottarlinne och hejsan kitty sockar!
Vad sa du senast: du har en ängels tålamod.
Fisk eller badkruka: Det lutar nog åt badkruke hållet faktiskt, men det kommer jag aldrig att erkänna.
Spelar du nåt instrument: Spelade klarinett när jag var ung
Morgon- eller nattmänniska: Natt, nattare, Nina
Sparare eller slösare: Jag borde skämmas så som jag slösar på helt meningslösa saker
Har du några homosexuella vänner: Bekanta
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det är en knivig fråga men ja.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: jag har katter, behöver inte mer jobb.
Vad ska barnet/barnen heta? Dom heter Svinto och Lisa
Bio eller promenad: promenad till BIOn
Är du kittlig: Löjligt mycket
Rädd för insekter? Beror på dess storlek och syfte
Största svaghet: tröttnar för snabbt, på allt.
Det här är jag bra på: festa
Bästa bok? I singular? Ehm.. Författare Marian Keys då
Chips, morötter eller godis? CANDY
Pizza eller hamburgare? Kuggis, ehm.. Pizza OK jag säger pizza!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ska gadda mig helsvart, pengar sökes.
Stökigt eller välstädat? Organiserad oreda
Gillar du att sjunga? YES, helst högt och fult
Anser du att du är stark? jag är en riktig svagis 
Använder du knark? Om kärlek är knark så är jag fan missbrukare
Kaffe, te eller inget? KAFFE
Har du en besatthet? av pengar, kroppar och musik
Vem är din bästa vän? Spöket laban
Civilstånd: Daniels, Jackets, göteborgarens, Glens... (kul "ord")


Chefen är tillbaka

Scen Ett

Nina står lagom fridfullt och hackar lite paprika, tomater, gurka, lök whatever. Chefens fruga är redan där och står och skriver kassareport.

Chefen slänger upp dörren och Nina utropar ett glatt "HEJ" (det var faktiskt någon vecka sedan man såg honom sist)

Nina: HEJ!
Chefen: Hej älskling! Jag har saknat dig!
"5 sekunders tystnad"
Chefen: Har någon någonsin sagt så till dig ha ha.

Då börjar nina muttra lite och väser fram
Nina: .. Ja mamam någon....

DÅ tar chefens fruga ton

Chefens fruga: Det händer nog henne oftare än dig..

(Nästan så var det faktsitk)

Aja som tur är sticker dom till sthlm imorgon och stannar där över helgen.. Och jag har berättat gör honom om mina planer, känns bra.


Den dagen var över

Konstigt nog så mindes man den dagen in i minsta detalt, hur soligt det var. Så bakfull jag var. Vilken otur det var att männen som sov här drog hemåt igen bara 20 min innan. Hur maskinerna lät och hur kall och grå hans hud var. Aja vi gjorde det till en fin dag idag iaf :) Man förstår inte alltid hur viktig familjen faktiskt är.


Fick se på ett videoband från när min faster var nyfödd (hon är en sladdis, 15 år yngre än pappa) Hur mörkbrunt hår min famor hade, att farfar såg ut att vara 50 trots att han bara var 40. Så smal min pappa var och hur söt och smal min mamma var när dom var runt 16, 17  års åldern... Tänk att dom verkligen har levt ihop och mognat och vuxit upp ihop.. Dom är fan sjukt unika. Såg min morfar för första gången i rörlig bild, det är en helt annan sak. Hur lycklig min mormor var när han levde. Jag kunde se hur hans ansikte sprack upp i ett fint leende, hur han rörde sig.. Min morfar dog typ 2 veckor innan jag föddes den 4 augusti precis som min farfar..  Ja iaf så jag har bara hört en massa berättelser om honom han känns mer verklig nu.

Aja, ska sluta tjata nu men familjen regerar, det är dom som alltid är där, dom som alltid är ärliga, dom som aldrig kommer att svika eller lämna mig.. Älskar er :)


Lördags

 Helloj!
Sötasta damerna i stan, ja och han bihanget där i kulisserna ;)


Titta på mina stora ögon
tema fester is the shit :)


jag har en snygg man, en snygg man som frivilligt vill att jag ska bo hos honom!!

Det var den helgen

I fredags hände det, min man och jag återförenades igen efter två veckors plågsam distans. finaly hångel och ro i själen igen.

30 års fest hos diddsan igår, sjukt kul. Händelserik kan man väl säga.. När tequilan, mojiton, ölen, cidern, vinet, margaritan och något hallon tjohejs är inblandat kan allt hända. Och allt hände. Somliga får en början andra att absolut avslut och dom tredje orättvis behandling. Men är jag att sitta här bakfull en söndag och analysera. Lite kärlekskrank är jag nog med.

Idag vaknade och hade återigen den dära obehagliga känslan, har jag nu fått en stroke igen eller varför vill inte min kropp lyda mina högst ivriga tankar. Jag hamnade på bussen on my way till jobb till sist iaf väl framme fick jag sitt apå golvet i omklädningsrummet i 20 min innan jag vågade öppna ögonen igen och rida på vågen så att säga.. Det snurrade värre än en LP på högvarv. lagom till stängning kom mannen min in sen drog vi längre in i stan och käkade lite och bara var sådär.. ja ni vet. löjliga, förälskade kan man ju också kalla det men det är ju en tolkningsfråga.

Fick köpt snabba cach till mannen och min efterlängtade Marian Keyes bok, fan vad hon är härlig att ha på bussen. Jag skämmer bor honom jag vet men kalsonger och lite böcker har han faktiskt fötjänat :P


Imorgon var det ett år sen farfar dog, en av de hemskasta dagar jag upplevt. Hemsk att se någon man älskar ligga där grå och livlös och ändå skulle dom på honom och försöka återuppliva den där kroppen.. Såg dom inte att själen redan vandrat vidare? det gjorde jag iaf..

SNART SKÖTET, takida och backyard babies... Men först en helg med mannen i malmö till.. Lyckliga jag.

RSS 2.0