I en annnan del av göteborg



det tar så satans lång tid att ladda upp bilder så ni för nöja er med denna....

Nu sitter vi sletna och jäkliga och åker en liten buss lite spontant on our way till malmö..

Bli inte sura ni som inget visste för det gjorde inte jag heller innan..

vi ses någon anna gång :)!!`??!



CHILL!

Fredagen försvann då jag bestämt mig för att vara världens tröttaste individ.

lördagen blev det städning och svensson. J J och lilla baby 6 månaders L kom hit och göttade sig heeeela kvällen,

idag blev det lite mys i stan, åkte och hängde på skåning mf och tittade på när dom målade och lyssnade på lite musik.



DET NYA HÅRET

 MINEN
 Näsan
  Ögnen
 Suddig profil

Det blev kort och blont.. TJOHEJ


ONSDAG!

Jobba över i några timmar, är on my way till gymmet, ska gå hem sen för att få en liten extra utmaning, sen duscha och sovar.

Kul.

Jobb
måsten
sen sömn.

Tråkiga jävla onsdag haha..

jag kan!

Regler: Det här är svårare än du tror. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Nina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Nice
3. Flicknamn: Nadja
4. Pojknamn: Niclas
5. Yrke: Nymfoman
6. Färg: Neongul
7. Klädesplagg: nattsärk
8. Mat: Nigirirulle
9. Sak i badrummet: Nattkräm
10. Plats/stad: NY, us
11. En orsak att vara sen: Nytänkande
12. Något man skriker: Nynazist!
13. Film: Nothinghill
14. Något man dricker: Nyårsdrink
15. Band: New kids on the block
16. Djur: Nattuggla
17. Gatunamn: nordanvindsvägen
18. Bil: Night rider
19. Sång: not another drugstore
20. Aktivitet med mer än en deltagare: nakendans


Mysig söndag

Vo slog slag i saken (säger man så?) och stack till slottsskogen i söndags, underbart soligt väder, MASSOR med barnfamiljer och annat löst folk.

Det bästamed slottskogen här i gbg är alla djuren!
Dom har sälar, pingviner, pelikaner, älgar, diverse hjortar och en massa annat crap, FANTASTISKT. Stackarna sitter där i små små inhängnader och går runt runt.. i alla väder, när dom har festivaler och andra evenemang.
Det värsta var nog för några år sen på en skolavslutning, när några fjortonåringar hade druckit för mycket och bestämmer sig för att elda upp åsnan... Sjukt.
Men iaf, det finns ett gäng sunda typer som inte kastar sten på djuren och så vidare.. 
Förstår inte hur gbg´s kommun tänker när dom har den satans parken öppen dag och natt nästan helt utan bevakning, det är som uppdukat frö sjuka typer att t.ex båla lite på en stackars åsna..
MEN IAF vi hade en trevlig söndag där bland familjerna och djuren, utsikten och varandra :P

I lördags kom daniels brors barn hit och mös lite och så skruvade vi ihop det fin fina vitrinskåpet med! Nu är det möbelinköpsförbud för min del :(

Och i fredags gick jag på bio med min kollega och några grabbs, tog en öl osv osv... 

Fan jag har haft en riktigt go helg..

Josef Fritzl´s rättegång nu. fy fan.. jävligt läskig varelse. Och han är inte ens psykiskt sjuk enligt läkaren.... ?!?!?!?.....

Jag behöver

Har en damp dag, trött på att se bakning som ett nöje eller. Att när man kryddar vardagen innebär att köpa ett fucking vitrinskåp.. som by the way looks like this... 

Visst det är kul att kunna köpa saker, men.

Jag vill skita i att det är lite dammigt,
jag vill dra och göra någonting,
något extra för sinnet, gå i skogen.
känna känslan, frihet.
skrika, dansa.. jag vet inte.

jag fattas en känsla... jag behöver vara busig. spontan... inte i denna lägenheten jusst nu.


Någon som är sugen på att ssticka iväg bara en helg, utomlands.. någonstans. varsomhelst. småland?!.. bort från verkligheten för en sekund bara.

kowabunga

mina tankar ger mig ett heltidsjobb
övertid
för lite tid till att bara vara.

Det gör till och med mitt internet "söligt"
då blir jag arg, som ett barn.

NÅJA, snart kommer solen.
den kommer att göra oss gott!!

Ok och nu...

till denna helgen...

Jobbar hårt som fan hela veckan eftersom vi har massiva beställningar. Tjejerna åker på utbildning hela onsdagen. och sen bestämmer dom även sig för att sticka på en långweekend. FAN vad jag med vill vara chefens dotter ibland. Yeye jag har bättre lön iaf.

Fredag drar jag hem till therese med man, där dricker vi lite öl. snackar lite konst, lyssnar på underlig musik. sen åker jag taxi med en underlig man till stället där daniel var. Där var hans pojk kompis Dj och han spelade SUPERDUPER HÄFTIG MUSIK. Så häftig var den så att daniel råkade dricka så mycket så att han tom stod och hulkade dagen efter. MOAHHAAHA...

Efter en så kraftig invigning av helgen bestämde vi oss för att ha en mys helg. Vi har bbara legat hemma och varit fet och jag har älskat det.

Tidigare i veckan var jag även ute med norrlands tjejsen och drack lite öl och käkade billigt. Har börjat att bleka håret och klippt det MASSOR!... hihi det är fult. men men.. Det har hänt tråkigare saker i mitt liv.

OHHJE

YES då har vi ett gäng helger att avverka här i lebloggski.

Helgen för två veckor sedan.

Fredag = Nina jobbar, nina slänger sig framför tåget och hamnar hos di hemmelsblå (MALMÖÖEE). Nina hinner inte att duscha, hon får halvsminka sig på sitt förra jobb och dumpa sin väska där. nina och therese fortsätter att sminka sig på tågstationen där de möter anette. anette nina och therese beger sig till köpenhamn för att kika på ill ninjo. ill ninjo var feta, vi var berusade. vi var backstage. vi drack begangnad öl, vi käkade pölse, a åt inte pölse a är gräsätare. .. var fan sov vi denna natt? Jo denna natt var vi ju vakna... sen kom vi hem runt 8 och vi får sova i två timmar. sen ska Nina på lunchdejt med sin mamma.

Lördag. Mamma ringer och väcker sin lilla flicka (jag). Mamma kommer och hämtar Nina i malmö sen åker vi och myser med mammas vän och barn. Sen åker vi till melodifestivalen och tittar på dem. (fan vad pinsamt men jag blev helt lyrisk när jag såg att darin va där, JA JAG ÄR PATETISK) MYS MED MAMMA HEEEELA FÖRMIDDAGEN... Lördag kväll... Nina beger sig på 30 års fest. Tema mellanstaidie. Där köpte man öl för 10 kronor. det var gott. Sen gick vi till KB.. Färre än vad vi räknade med men ... ja. Det blev slirigt. Däckar på efterfesten i en snygg pose.

Söndag. vaknar mycket sent. åker hem till vellinge och pussar lite på mamma. Sen sticker jag till faster med man och möter min bror. Vi snackar lite skit sen blire stress till tåget och jag är hemma i skötet igen. SKÖNT.. äntligen man och katter och säng igen.

(NÄR SKA VI LEKA IGEN FLICKOR :))

 Jag med bettet, therese med leendet och blicken.


 Busigt va?!... KOLLA JAG HAR VÅFFLAT HÅR..

OHJ OHJ OHJ....

RSS 2.0