I-lands problem

Jag vill göra slut med min frisörska och börja klippa mig hos den andra tjejen som jobbar (lyssna nu för här är problemet) i hennes salong GUD OH GUD, vad har jag NÅGONSIN gjort dig för ont!? Varför måste denna underbara själ jobba hos denna inte fullt lika underbara frisörska!

Hon den vanliga är ju absolut också duktig. Men hur mycket jag än mutar, bönar, ber, gråter och skriker utav förtvivlans så sitter jag där *vipps* med lugg. Ingen vet hur den hamnade där eller såg när det hände, den lilla satmaran smyger dit en lugg när man blinkar!

Nu sist när jag skulle försöka få styr på mitt hår fick min kära mor ringa och boka tid av någon lustig anledning och av en slump så fick jag tid hos hennes yngre kollega. OH NO,men va faaan jag MÅSTE verkligen ta den tiden för jag är sjukt uppbokad under en lång period framöver (fika, festa, shoppa, jobba och ny min nya hobby, få mina naglar fixade).
"Det får bära eller brista, mina rötter måste få sin dos av väteperoxid".

Denna flicka kunde läsa mina tankar, hon blekte, klippte och pratade om roliga saker med en oerhört kul och mysig dialekt! Jag struntade helt i att jag fick höra henne tralla fram sina problem, jag struntade i vad hon sa egentligen det var en så behaglig dialekt så hon kunde gärna få fortsätta prata om ja nageltrång om hon så velat. I  vanliga fall brukar jag sitta och bita ihop käkaran så hårt att jag känner smulbitar av mina tänder mot min tunga och en hjärna som arbetar på högvarv för jag funderar på hur många olika sätt jag kan tysta denna luggskaperska (klippa av hennes tunga med hennes egna sax är en klar favvis, enkel men effektiv)!
Jag var dessutom helnöjd med håret sen, och kände mig ganska så snygg med för hon smög in ett par härliga komplimanger om mitt hår.. "Du använder hårinpackning ofta va?!" "Gud va tjockt och fint ditt hår är".. jag fnittrade bara som svar och blev ganska så mallig.

Ja som ni förstår, jag har ett problem. Ett stort ett!
Jag kan ju inte bara göra slut med min vanliga frisörska sådär vipps och ta den nya lite yngre som jobbar för henne! Och om ert svar är "jo", HUR?! Ska man ta den gamla vanliga "jag har träffat en annan", "det är inte dig det är fel på det är mig" eller något annat?
Tänk er själv, jag och den nya i hennes salong. Jag har aldrig tidigare varit otrogen, inte så vulgärt mycket iaf..
VARFÖR MÅSTE HON JOBBA I DEN SALONGEN!


Onsdags kvällar

Nu sitter jag här med svarta vingummibitar på mina tänder ögonlapp och har precis avslutat min lek som pirat. Min katt Svinto har fått agera min unga fagra mö som behöver räddas ifrån den onda rövaren Lisa (den andra katten som ligger och sover på soffan, men han snarkar så om man har riktigt vild fantasi så kan man NÄSTAN få det till att han morrar ilsket)
Jag har lagt ut soffkuddarna som små öar i vardagsrummet för jag vår absolut inte nudda vattnet (mattorna och parketten), då dör jag nämligen en plåsam död.. Antagligen pga hajar eller något liknande. Jag funderar inte så mycket på hur jag ska dö.. (dumt drag egentlgien, det är där man kan göra något riktigt spännande)


Dags för mig att städa och samla ihop mig inför sängen.
Vem vet det kanske blåser upp till storm i natt och jag vill somna innan så att jag inte blir sjösjuk.


Hela jag är som en dåligt berättad Astrid Lindgren saga


Dessa tisdagar

Idag var det väldigt svårt att kliva upp ur sängen. När jag vaknade trodde jag att jag fått en stroke när jag sov och plötsligt blivit förlamad eller något liknande. Jag tröstade mig med en kopp kaffe men det var ungefär lika tröstande som att ge ett sött litet bamseplåster till någon som brutit lårbenet..  

Tänker på er alla som har feta motgångar för stunden, men tänk på att ingenting varar för evigt. Varken det goda eller det onda.

Tack min kära M för att du orkade svara på mina kanske dumma och okänsliga frågor igår. Det var inte min mening att trampa på någons tår och jag hoppas och tror att du vet det. Du är den vackraste människa jag känner.


Kram på dig hela jävla världen, imorgon ska vi rocka.


Helg/drömmar/vemvetvad

Jag hade en underlig dröm inatt, först var jag mamma till en liten pojke som jag fyllde med vin. Jag känner att jag kommer bli en bra mor någon gång åt en liten stackare, fattas bara att jag ska sätta en cigg i käften på stackaren med och låta min folkilske dobermann leka med mitt barn som samtidigt har på sig 5 blodiga möra biffar.
Iaf efter jag drömt att jag hade en son på 1,5-2 år som pimplade vin så drömde jag lite mer poetiskt och svävande.
Vi sprang på en äng och lekte, lekte som små barn. Vi jagade varandra, drog ner varandra i det mjuka gröna gräset en sommardag och kysstes intensivt. Jag slet mig loss och sprang vidare för att fortsätta den lekfulla jakten men när jag vänder mig om skrattandes för att se om du börjar närma dig mig så ser jag att du är borta, jag börjar då inse att jag bara fantiserat allt och att jag sprungit där ensam på ängen och haft knepiga trippar.. En dröm i drömmen.
Sen vaknade jag där i min 90 säng mer ensam än tidigare, tidigare än någon gång tidigare, går in i duschen naknare än någon gång tidigare.

Har även denna helg fått åka en förgylld vagn med bländande inslag av pärlemor och med flera tusen glittrande, sprakande dyrbara ädelstenar. Denna åkte jag efter 10 vita springare med en joker bredvid mig smuttandes på livets dryck direkt upptappad från ungdomens källa ...(spårvagn med en sötjävel och "smuttandes" på vars en öl men ni vet hur det är, man blir så upprymd när man får åka en ny form utav kollektivtrafik och dessutom får lite alkohol i kroppen och titta på en underbart fager typ. Wunderbah kombination för övrigt. Då förstorar man ju lätt saker och ting hehe). Tack som fan för en najs helg.

Nu ska jag smeta in mina läppar i min nya läppglans bara för att jag kan, ta en cigg enbart för att jag vill och sen sova.. bara för att jag måste.


fantasiserar

Jag vill vara så snygg så man slipper att ha personlighet.
Men jag vill vara snygg och ha personlighet och vara bildad utan att vara svår, vara klarsynt och realistisk. Men ändå vara en partypingla på samma gång och lite barnslig på ett sött sätt. Kunna laga fruktansvärt god mat och tillfredställa min man på ett djuriskt sätt. Vara någons förebild, och ha moder Theresa som min. Ha ett jobb där jag trivs som fisken i vattnet, jag kan nog se mig själv som en GOD, respekterad, uppskattad välbetald chef med faktsikt. Ett fint välstädat hem med fina nyborstade små kattunga, och alltid ha färska snittblommor i dyra vaser strategiskt placerat i mina 4-5 rum. MEN FY FAN VA TRÅKIGT..  men soft. OH OH fler saker på önskelistan. PIGMENT och skippa mina fräknar. Fräknar suger.. Och sen vill ajg bara ha små söta fobier, som mot.. ofluffade kuddar eller något liknande. Och inga allergier ska jag ha heller.. o inte pms.. nepp nepp! mitt motto  ska vara "Det onda för alltid något gott med sig" eller något annat svintöntigt.

EHHH.. Jag är nöjd med att vara den lilla virvelvind jag är, jag är trots allt the old folks favorit på jobb haha.. Men lite snyggare hade jag allt kunnat vara.. haha.

Någon gav dig en beskrivning en gång.. "En intelligent Amor/Cupido" fattades bara att denna skulle ha sagt "En snygg intelligenr amor/cupido".... Men det blir man automatiskt antar jag.. Med rätt personlighet. Varför vill ingen säga så om mig hahaha..

Nej jag får skaffa mig snygga rika vänner istället.. Med fina bilar.

Se vad jag hittade

Eftersom jag är fjortis bara måste jag lägga upp det.

1. Your name:
Nina

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Ninizzle (töntigt ju :/)

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Red Cat (funkaaar)

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
Sofi Terning (Oj)

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
Jönnilil (oj vad.. hemskt)

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
Black Razz (jag är farlig, det hör man)

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
Insifna (Det går ju att säga)

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
Annica 

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Zanta (haha naaw lilal tjejen, jag saknar diig)

Jahapp

Får börja 11 istället för 15 idag. Folk äro sjuka.
Jag som skulle åka o fixa lite shit idag, gud vad lägligt.. slipper jag det:)
SEEE det är inte jag, det är ödet som gör mig passiv haha..


Språket..

Jag har alltid tyckt att bokstäverna i ordet miserabel passar så fint ihop. Det bara rullar runt så behagligt i munnen på en, trots att jag är skåning. Tänka sig.
Jag har ett enormt komplex för mitt begränsade vokabulär. Detta trots att jag läser en väldig massa och har välutbildade föräldrar. Sånt som jag hört är bra för att förbättra språket.
Min bror är språkets vän, han har alltid kunnat formulera sig såväl på papper som i talet. På pappas 50 årsdag klämde jag fram ett "jag älskar dig pappa" och detta viskade jag nästan fram med tanke på att jag är så fruktansvärt rädd för att tala inför folk.
Niclas däremot drog ett så vackert, roligt, underbart inte för kort och inte för långt tal. "så nu när jag ser dig där 50 år på din hoj med blicken mot horisonten, ett stort leende på läpparna och magen lite lätt putandes utåt" är iof det enda jag minns men jag har tendens att bara minnas det jag tycker är extra roligt, min bror är underbar. Generaliserande men underbar.



Fanns det något sammanhang där alls eller är det bara jag som förstår haha?!


I've found Waldo

Idag har jag blivit sprutad i ansiktet.
Stått på alla fyra och på knä.. om du gissar rätt på i vilket sammanhang så får du en valfri gåva.

Jag har nig hittat ett ord som beskriver mitt ingre, prestationsångest.
Prestationsångest leder sen till en överhettad Nina och en överhettad Nina resultrar i en omotivation som inte går att likna med någonting.

Dagens enklaste/onödigaste fundilering men ändå..
Heter det "jag tittar på spåret" eller "jag tittar på på spåret"?
Jävligt dumt namn.

Nu äro klockan halv ett och jag ska känna lite på min nybäddade säng och se om den vill vagga mig snabbt eller inte alls till sömn inatt.

KRAMKALAS!

Gott & MYCKET blandat

Här har ni henne, särskrivningarnas prinsessa. Hon som fyrfaldigt blivit nominerad och utnämnd till vinnare i kategorin "felfrihet i sjukast handling". Hon som jobbat och vantrivts på sitt jobb i ett år nu men inte gjort någonting åt saken så hon har egentligen ingen rätt att klaga nu heller. Hon som helt saknar en fast punkt i sitt liv. Hon som längtar så att hon får ont efter ett ställe som hon kan kalla hem, "sin borg, fästning, slott". Men utan ordentligt jobb eller en studiemotivation som heter duga så kan man inte heller förvänta sig att resten av livet skall falla på plats bara sådär *vipps, tjoff, poff*. Hon saknar någon att vakna bredvid och lukta skit ur munnen men grovhångla med iaf bara för att man saknat att prata med denna själ en hel natt då man sovit.

Hade vår gemytliga söndagsmiddag idag. Som vanligt berättade mamma och pappa om hur jag vandaliserat huset genom tiderna.
"Minns du Nina när du precis lärt dig att sy när du var liten? Då när du klippte sönder duschdrapperiet och sen sydde ihop det med rött garn"
"Minns du då när du smälte en kastrull och slet bort en stor yta emalj från spisen"
"Minns du då när du var 7 och satt och droppade stearin i serietidningar när du var ensam hemma i våra sängar, du kunde ha bränt ner hela huset"
"Minns du då när du var två och du målade med vaxkritor på din storebrors tapeter, så arg han blev över att du inte gjorde det i ditt rum"
"Minns du då Nina när du var liten och slängde din nyårklänning i ett hörn för att sen slänga av dig dina underkläder på ljusen vid bordet i ett rum där vi inte var, som det brann" (nej det va inte nu 07/08 det var när jag var ett litet barn, och jag fortsätter på förklaringen. Med litet barn menar jag under 7 år så det var inte 06/07 heller ;-))
minns du ... "jag har rymmt"  (ja det var felstavat, charmigt säger jag) på kalkstenarna, när du klippte dig själv, färgade håret rosa/grönt/svart, plockade dagmammans blommor från rabatten och strategiskt placerade i de andra barnens fickor, kom hem asnitad som 13 åring OSV OSV OSV OSV.. Det tar aldrig slut. Familjens svarta får, familjens rebell.. Familjemiddagarnas samtalsämne då vi klarat av artighetsfraserna.

Året börjar starkt iaf!
Min fasters man har fått uppehållstillstånd och skall nu flytta till Sverige, han kommer redan om två veckor faktiskt. Att detta tog mer än ett halvår och ett x antal brev och telefonsamtal från faster och farmor för att göra detta ens genomförbart är en annan femma.(blogg.se Nina humor på hög nivå)
Min syssling/nästkusin som är 23 och som varit tillsammans med sin tjej i ett halvår lite drygt ska gifta sig i augusti. Är där en liten bebis som ligger och lurar? Oh well, jag önskar er all lycka och välgång i livet!
En vän till familjen som fyller 60 år i år har träffat en tjej på 28 år och har helt plötsligt och helt oväntat fått ett sug efter barn och giftemål.



image2
Avslutar med en känsloladdad bild "pekar på öga...." .
Ni som vet vem jag är förstår.

Ninja/Nina/Ninica/Ninis i ett nötskal

Tokglad eller emot hela världen. Lat och slarvig men får ångestattacker av osymmetri. Svårt att släppa in folk på djupet men pratar högt om kanske känsliga ämnen. Hymlar inte men är hemlighetsfull. Det kan nog låta som om att jag inte bryr mig många gånger men jag är bara ganska ointresserad av allt. Plöjer böcker hemma som en bokmal. Avundsjuk på alla som har den självdisciplin jag själv inte har. Impulsmänniska som tröttnar fort men mår dåligt att inte veta vad som händer i framtiden. Partydjur som drömmer om familj men är livrädd för att vara fast. Svartsjuk som få men flirtar odrägligt. Älskar musik och sång men har obotlig scenskräck. En social pratglad ensamvarg som älskar att hata människor.
Jag är en medelåders kvinna med en mans hjärna i en unga kvinnans kropp.


Detta skrev jag iof för en tid sedan men jag är ganska så nöjd med den beskrivningen, något bitter men vem är inte det ibland.

Då var man här

En dag senare än planerat men inte skall man vara bitter för en sådan sak. 

"äru mätt nu, äru mätt mätt nu"haha! Fan vad vi är musikaliska!
Vi slutade aldrig på det utvalda stället men blev en öl på baren på andra sidan gatan, djupa konversationer och konstiga raggningsförsök. Det va ju spännande om inget annat.

Åkte hem till Wellinge efter jobb, har bestämt mig för att ta det lugnt idag iaf! Kan behövas, sov på sin höjd i två timmar i natt.

Nej usch fy och blä, nu ska jag slänga mig på soffan och njuta av min ensamhet i min ensamhet.


"Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal"

Dagasrutiner

Nej men vilken soft dag ninjar har haft sig idag, truley. 
Jag har sprungit rundor på stan, har hittat mitt nästa sko-offer, umgåts med underbara Majsan och snackat lite skit. Trodde att det skulle kännas mer underligt än vad det egentligen var. Vi fick tom i oss vars en "trilla-galet"
(klura ut vad det är och du får en femma).

Nu sitter jag i marias crib och pillar näsan medans hon testat ett x:antal olika plagg och kombinationer. Blandat ett par sjukt snygga groggar. OK, det lät för "bonnigt" vars en drink menade jag såklart. Jordbubbs-smak och hallon och en massa is.. och bacardi såklart men det är ju givet egentligen.

Maria blev som vanligt strålande vacker och jag känner mig ja.. Vardaglig, tråkig, ful och allt annat som man inte vill känna en fredag då man ska ut och mingla. Men men, jag får bli desto fullare!

"äh det är nog bara en prärievarg som vanligt, det brukar det vara"

Fredag

För er som knarkat bort veckan men lyckas läsa detta trots allt.
IDAG ÄR DET FREDAG! = JAg är ledig.. ja och att jag ska festa med världens GOASTE typer.

Jag har min nya BH på mig idag, så att alla vet.. Fan va fina lökar jag har. 

Ja men nu ska jag åka in till staun och möta min förra svägerska haha. Ska försöke locka med henne på en kopp fika och skvaller. Och kanske ringa Lillen med, han är ju också i stan. Vad gör alla kallekronare nere i stora staden?! Oh well, jag får det trevligare iaf!

Jag måste fixa mitt hår.. Jevffla hönsbo.

tristess

1. Hur gammal är du om fem år?
26
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
sussi, fy fan.

3. Hur lång är du?
167,5 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett och med vem?
eeh wet inte

5. Vem ringde du senast?

Daniel
6. Vem ringde dig senast?
Paauuul

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Allt bra superstar?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS-neeerd.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta sen 27 år, tillsammans sen mamma va 15 och papap 17

10. När såg du senast din mamma?
Idag

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
10.00

13. Vilken är din favoritjulsång?
Eh, hatar sånt.

14. Vilken är din favoritplats?
I duschen

15. Vilken plats föredrar du minst?
tångiga ställen.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Planerar inte så långt

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Monster under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
"Dildoalarm I Göteborg"

19. Hur stor är din säng?
90 grova cm.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Nothing

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 st.

23. Hur många landskap har du bott i?
två

24. Vilka städer har du bott i?
Malmö, Karlskrona, Vellinge
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor i skor.

26. Är du social?
Hell Yes.

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys
28. Vilken är din favoritefterrätt?
frukter.

29. Tycker du om kinamat?
Nejdu

30. Tycker du om kaffe?
Livets dryck

31. Vad dricker du till frukost?
Grönt te

32. Sover du på någon särskild sida?
Japp

33. Kan du spela poker?
Hell No.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ajamensa, men bara med... utvalda.

35. Är du en beroendemänniska?
Gud ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
två st.

37. Vill du ha barn?
Nej, no.. njet. NEVER

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite tyska, o rövarspråket o skånska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Jopp

41. Vad spenderar du helst pengar på?

sprit, cigg...kläder
42. Äger du dyrbara smycken?
Jopp.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Olika.
44. Kan du rulla med tungan?
JOPPS :)

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Ehm. rooolig. Niclas.

46. Sover du med gosedjur?
nej men två katter.

47. Vad har du för ringsignal?
Alltid ljudlöst

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Massor

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
ett porslinshjärta som min granne gjort som är koonstnääär.

50. Flirtar du mycket?

Så mycket jag kan.
51. Kan du byta olja på bilen?
Jopp

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Neeej nej nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste ut?
ooouh läste tre samtidigt.. vet inte vilken jag läste ut sist.

54. Läser du dagstidningen?
Jopp

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nejdu

56. Dansar du i bilen?
Om möjligt ja.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3..DIN GATA :P

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Dagskassan på jobb

59. När var du i kyrkan senast?
farfars begravning

60. Vem är/var din favoritlärare på högstadiet?
var nog monkey trots allt.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Aldrig..
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Bra fråga mannen.. eehm.. EEEH alla gånger jimmy kört mig hem. du är en prins!


Så kan det bli


Saknar dig ditt jävla ägg.
mycket,  mycket, mycket, mycket.


Vem är det som ringer till min lur från hemligt nummer.. ??
Börjar bli tråkigt nu.


Tvåsamhet

Idag frågade min mamma oss om vi vill gifta oss när vi blir stora. Jag svarade, "nej jag hade tänkt lägga pengarna på nya bröst och botox istället", då började hon skratta. Men jag tror att jag var ganska ärlig när jag sa det.
Min bror svara något i stil med "Nej fy fan" sen tog Niclas sambo honom i handen och gick hem. Jag ber för dig ikväll bror, hoppas att du överlever natten. 

Det är en massa giftemål, förlovningar och barn som rullar i luften nu.
Har hela världen gått och blivit besatt av svenssondrömmen?


Jag är nöjd sålänge jag känner sextondelar.


Frukost dags.

Använder man sig utav punkter i rubriker föreste? Jag tror personligen inte det men släng gärna in din åsikt.. (här på RixFm din vän i natten,,, det lät som dålig radioreklam)
IAF. Fil med müsli, the och  en halv grape blir det nog.. Det fina med att börja sent på dagarna är att man hinner bli hungrig nog för att äta frukost innan man börjar jobba! sånthära som är kul att veta förstår jag!
Jag har gått över helt på the, nu jävlar ska mina sömnproblem förintas. (nu hoppas jag verkligen att du antecknar)

Jag och ett gäng vänner har börjat göra en prototyp av den perfekta mannen. Ja alltså änsålänge är han bara ett word-dokument på min dator men han finns! Som ett word-dokument och inte är en levande varelse.. FAN alltid något som ska gå åt helvete.

Nu har jag jobbat på Norres i exakt ett år, idag. Det känns ju..kul kanske. Har iaf träffat mina män genom jobb Timbuk och Robin då. OCH varit en ofrivillig statist i en film. PLUS att jag aldrig lärt känna min ängel Maria annars. Och inte heller Tessi och dom andra damerna som dragit med mig på äventyr i hela sverige (lätt överdrift) som jag aldrig annars en funderat på att joina med. Nina va fin i kanten förr förstår ni ;) haha LÖJLIGT.
Ett år.. ett åååår helt sjukt..

Förnekelsen

Man ska låta vissa saker vara orörda, osagd. Man ska ibland ha karraktär nog att skippa ställa dom frågor som man egentligen inte vill ha ärliga svar på. Somliga dörrar är stängda och låsta för allmänheten av en jävligt bra anledning, eller anledningen behöver inte ens vara bra. Det är något man bara måste acceptera ibland utan att bli tjurig.

Detta ville jag skriva för att övertyga mig själv om att jag ska sluta vara så jälva nosy haha..
Jag vill inte veta allt om alla, mitt liv kommer vara fan så mycket mer bekymmerfritt om jag skippar att ställa vissa onödiga frågor. Sånt som inte kommer försämra min livskvalitet oavsett hur svaret lyder.
Nu ska man bara leva som man lär med och accepera ett "det har inte du med att göra" utan att ta det som ett slag i ansiktet för det är oftast jävligt välmenat...

Flummigt va? Ha ha..

Over and out.


Periodare

Känner periodvis för att skriva satan så jag antara att skapandet av denna blogg fyller ett syfte. Iaf för mig. För det är bara det de handlar om i grunden. Jag och mitt behov av att anlysera och berätta för mitt framtida jag om dåtidens bekymmer. Kan vara skönt ibland har jag hört.

RSS 2.0