ööööööö

Min nya chef har börjat att kalla mig för "Nina Baby", och en gång när vi hade riktigt stressigt med någonting så hette jag "Älskling, eller oj.. NINA"... Jag tror att hanb är kär i mig haha...

Imorgon kommer syskonbarn, svärmor, old working pal osv... = Nina och Jackan måste städa satan...

Nina vill ha hit, Malmö bruwdsen med bihang, och alla andra med.. familj o sånt fräckt..

Vet vad jag behöver.. ett svart tangentbord.. Om jag får ett svart tangentbord så kommer jag att känna mig mycket häftigare och skriva oftare..

Varför använder jag aldrig min vaio längre? Bäsbart is the shit...Ok nu vet jag varför, jag måste köpa trådlös rauuuuuutor eller vad det nu än heter med.. DÅ, då din jävel.. då hade jag kunnat sitta på toaletten och skriva om jag så velat.. DET måste jag köpa.

hi hi jag har en saaamboooo.. na na na na na naaaa na. Konstigt att ha det igen.

fyy fan

Blev party igår, på en gay klubb... Daniel har aldrig tidigare pussat så mkt på mig, homofob.

Idag mådde inte jag some n prinsessa direkt, vakande spydde och låg i sängen till fem.. jävla amatör.

Shoppat, käkat ute och nu blir det ett gäng filmer och mys... FLICKOR KOM HIT OCH RÄDDA MIG FÅRN SVENSSON-KLON!!! den blir bara större och större.

WOHA

jahapp...

5 k var mer svårspenderade än vad man kunde tro..

fick iaf en diskmaskin, ljud tjohopp till lö TV. en fucking borrmaskin...JAG VILL HA KLÄDER...

hi hi har räknat lite och jag får drygt 22k närsta månad.. gissa om jag jobbat ÖVERDRIVET MKT... innan skatt då..


nina goes party pooping money maker..

Pampidumpidaaa

YEAWHAUW, då var det onsdag.. Mer än halva veckan är förbrukad för oss svenssons som jobbar mån-fre 7-15.. Livet är fan rätt najs. (jo majsan det är såhär att jag jobbar på ett café inne på chalmers, trevligt folk)

Tänka sig att jag hade glömt exakt hur jävla påfrestande att vara sambos.. Man vaknar, går upp och stressar iväg till jobb.. (åååå åååka spååårvaaaagn, fortfarande kul) jobbar oftast över i minst 30 min iaf.. kommer hem är sleten som fan.. måste laga käk för det finns fler i huset och denna klarar sig inte utan att äta... Efter det blir det diska... städa till djuren.. sen däcka framför lö TV i 30 min och sen sova för man ska upp klockan 6 dagen därpå.... YAWN.. Men men.. hoppas fan jag får lite rutin på livet snart för jag är för jävla trött för att orka vara glad och trevlig haha..

Till helgen ska vi åka till värmland och klappa daniels pappas tjurar.. Kan bli spännande. Pappa bonde... fräsigt.

NNNNNEEEEEEEEEEEE med tanke på att jag somnar så förbannat tidigt om dagarna nu så måste jag diska all skit som jag inte diskat än.. fan vad porslin blir smutsigt efter två år på vinden.. Wierd..

grattis till bror som fått jobb :)

Varit på ett outlet

Idag var vi på ett ganska så fett outlet.. hittade oss vars en Nike jacka och billigt schapoo och shit som egentligen kostar typ 300/flaska.. Snajs med dyra hårprodukter ännu najsare när de är billiga.. Filippa K och Bomerang och sånt fanns med där.. Något man kan dra med bror på när han väl kommer hit kanske?!

Fick upp sängen och sängramen idag, tro inte att han vaknar och har ont i ryggen.. felköp?!

OCh efter vi kollat på en massa kläder så drog vi hem till daniels polare.. Damen var gravid och herrn sparar till afro.. HA.. Sjukt trevliga typer.. Blir nog en del sällskaps spel och sånt svenssonigt i framtiden!??.. !

Vill bara få ut alla daniels fula jävla hyllor och allt annat "ungkarls-lyigt" men dom säger ju att Rom inte bygdes på en dag så jag får väl tro dem..

Saknade er alla i lördags.. Då jag var hemma och byggde IKEA möbler och käkade pizza istället för att vara ute och våldföra mig på Malmös gator.. men men... Alla drar vi väl åt olika håll någon gång i livet och nu var det väl min tur att dra.. + ATT  TES KOMMER OM TVÅ VECKOR FÖRHOPPNINGSVIS.. ska bli trevligt att höra min dialekt i annan form än ekot av min egna röst i kylen..

PEACE OUT YO.. Ninja börjar klockan 6 imorgon.. Snark.

Ny i staden

Flyttade i söndags (för en vecka sedan) till Göteborg. (från Malmö)

Allt löste sig fint, ordnade så att jag fick ledigt. Daniel fixade stor bil från jobb. Allt gick sjukt smidigt att packa inkl. mina katter då! :)

Började på nytt jobb i måndags inne på chalmers, eller jag har börjat studera.. Jobb i praktiken då!! IAF, jag har fått 20% löneökning.. Heltid, inga kvällar inga helger.. NAJS! Förutom att jag kommer att dra in några tusen mer i månaden än vad jag gör nu så är chefen dessutom helt freaking underbar.

Igår fick vi dessutom ett tillfälle att ta en öl med några av daniels polers... :) Trevliga typer!

Idag var vi och handlade oss en fett najs säng.. vi sover ungefär 9 meter ovanför marken pga alla massiva madrasser och annat jota men det är vi vädra...

Och visst fasen.. vi har vunnit en del pengar.. mer än 10k och mindre än.... 70k... SÅ DET SÅ. WOHOO, kunde inte ha kommit mer lägligt..

Men det roligaste är faktiskt att jag fått mitt första månadskort hos västtrafik.. ÅÅÅÅåå ååååka SPÅRVAGN!

Det går bra nu, kompis det går bra nu.. SJUKT JÄVLA GALET BRA! :P

Och daniel är fan om möjligt ännu bättre nu än vad han någonsin varit tidigare... Hoppas att jag inte skäller allt för mkt på honom nu såhär i flytten.. Jag får fan ångest av att ha ett hem och att detta hem looks like en tornado dragit förbi fyllt med kläder, plast,. papp och flyttkartonger... 

RSS 2.0